Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 april 2008

Här är resultatet av många timmars arbete
Ja, vad kan man säga.... Jag tyckte helt enkelt att det var dags att avancera en aning. Smart som man är så hoppade jag på första fina mönstret utan att notera den kilometer långa arbetsbeskrivningen (aningen överdrivet). Även om det tog länge att sy de 70-tals inspirerade hängselbyxorna så måste jag medge att jag blev nöjd med resultatet. Nästa gång går det säkert snabbare :)
Tyget är från 70-talet även de fina dragkedjorna i sidorna. Jag tycker att elefant-tyget, som fickorna är gjorda av, påminner lite om elefanterna i barnprogrammet "Fem myror är fler än fyra elefanter". Hängselbyxan är jättefin med en vit kortärmad t-shirt under och den passar utmärkt åt såväl killar som tjejer.

3 kommentarer:

Josefin sa...

Å vad fiiiina! Ska buda på Tradera när du lägger upp dem :-) Men vad är det för storlek?

Retro Elephant sa...

Jo visst blev de fina! Skall lägga upp de på tradera på söndag troligtvis. Storleken är 91 på dessa. Är det fel storlek så kan du alltid höra av dig via mail.

//Lina

Unknown sa...

Fina!