Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 april 2008

En glad samling necessärer


Necessär-modellen har jag själv gjort, eller egentligen har jag utgått från ett mönster men som av någon anledning inte passade. Jag var därför tvungen att ändra om hela modellen. Den avlånga varianten är helt och hållet egen design.
Necessären kan man använda till rätt mycket och är därför väldigt praktisk. Som pennfodral, för solglasögon, smink, kamera mm. Fungerar också perfekt som present åt väninnan (har testat). Necessärerna är unika i sig, de är gjorda i tyger från 60/70-talet och görs endast i ett fåtal exemplar.

3 kommentarer:

Lina sa...

Jättefina! Första gången jag är inne här, fina saker! Vart har du förresten hittat spännena till börsarna? Har letat överallt efter sådana, kan de möjligtvis vara 2-hand?

scrolla sa...

Hej! Superfina! Jag säger som liksom... jag har letat överallt men inte hittat spännerna - har du något tips? (råkade lova en kompis att sy en sån till henne... hm.)

Retro Elephant sa...

Spännerna är svåra att hitta, de finns (ganska dyra) på ebay men jag kommer inte ihåg vad de heter på engelska. Mina spännen köper jag här på vår lilla syaffär och mina är slut för tillfället. Sen när det börjar dyka upp necessärer på min sida så vet ni att jag skaffat nya och då kan jag nog tänka mig att sälja ett till dig "scrolla". Om du "liksom" också är intresserad av ett så kan jag givetvis fixa ett till dig.

//Lina