Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 april 2008

En beställning avklarad

Fick en beställning på en omlottsklänning i det här fina 70-tals tyget. Jag hoppas att hon gillar den och att storleken är bra. Kanske man kan hoppas på ett litet foto av klänningen "in action" någongång.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Finare än finast!!!!
Du är super.

Retro Elephant sa...

Pusst! Vilken tur :) Nu får vi bara hoppas att storleken också är bra!

//Lina

gosi sa...

Vilka fina grejor du gör! Denna omlottklänning var urfin i detta underbara tyg! Här vill jag kika in igen...hoppas att det är okej om jag länkar till dig:)

Anonym sa...

Hej
Vilka fina saker du gör. Jg var ju bara tvungen att bjuda på en av dina klänningar på Tradera och kika in på din blogg. Jag har precis börjat blogga och försöker förstå mig på hur det funkar. Åh, förresten, jättebra tips det men namnlapparna. Jag beställde mina från minanamnband.se vilket ifs inte var så dyrt.

Ha det gott och jag tror att jag också ska länka hit om det går bra.

Sarah

Retro Elephant sa...

Tack skall ni båda ha :). Givetsvis får ni länka till sidan.

kalunji: Jo det är inte farligt dyrt att beställa från minanamnband.se. Främsta orsaken varför jag gjorde egna var nog mest för att få unika namnlappar men från minanamnband får man nog också fina namnlappar.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Underbara kläder, blir glad av dem :-)/Karolina

á Yeliqa sa...

Det här var en helt ny blogg för mig och jag återkommer gärna. Så mycket fina saker du har sytt. hoppas att det går bra att jag också länkar :)

Retro Elephant sa...

Vad snälla ni är, man blir alldeles varm om hjärtat :)

Anonym sa...

Nu har klänningen kommit och GUUUUD så fin!! Jag är en överlycklig mamma...
Om du kikar i smulans blogg så får du se den "in action". Kram på dej!

Anonym sa...

Hejsan! Jo då, den blev perfekt i storleken och självklart får du låna lite bilder.
Tack än en gång - vi är supernöjda!!