Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 april 2008

Egna namnetiketter

Jag tänkte dela med mig ett litet tips till de som vill ha egna namn etiketter. Det finns en del företag som broderar/trycker namn etiketter. Jag var länge och kollade runt på deras hemsidor och funderade om jag skulle beställa.
Det som jag tyckte var dåligt med etiketterna var priset och den stora mängd man var tvungen att beställa. Man vill kanske inte ha 100 eller 200 st etiketter på en gång. Istället tog jag saken i egna händer och fixade egna namn etiketter. Jag köpte några meter bomullsband i naturvitt och svart textilfärg sedan tryckte jag 130 st etiketter. Ett till början pilligt projekt som tog sin lilla tid men efter hand gick det snabbare. Resultatet blev snygga och personliga etiketter med min egendesignade elefant-logo på ena sidan och RE på andra. Priset då? Jag kan säga att det blev bara en bråkdel av de fabriksbeställda etiketterna. Värt att prova!

6 kommentarer:

Majtjho sa...

Kanonfina!

Tina sa...

Vilket bra tips. Jag har köpt namnlappar men är inte riktigt nöjd. Detta ska jag prova. Tack än en gång-
Tina

Retro Elephant sa...

Det tycker jag absolut du skall göra :) Man ser nog att vissa lappar har små skönhetsfel men det är ju trots allt hemgjort!

//Lina

rino sa...

dom blev jättebra! och ev skönhetsfel hör ju liksom till

gullhjärta sa...

Jättesnygga och personliga! Bra idé!

bronco sa...

Hej! Din blogg har jag inte sett förut, jättefina grejer!

Och de här namnlapparna är ursnygga, håll fast vid dem!