Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 mars 2008

Omlottsklänning med djurMåste bara lägga upp ett par bilder på denna omlottsklänning. Tyget är ju bara för härligt!

6 kommentarer:

Johanna sa...

Ååå vilka underbara grejer du syr! Och i fantastiska tyger! Det här med djuren var helt otroligt fint!
Syr du klänningar i större storlekar också?

Retro Elephant sa...

Tack skall du ha :). Klänning i just denna modell syr jag upp till storlek 98-104. Men jag har en söt klänning i förklädes-modell som passar till storlek 115-120. Normalt syr jag mellan storlek 50-110. Skicka ett mail till mig om du vill göra en betällning, ännu finns det lite kvar av tyget.

Mvh. Lina

. sa...

Det var den finaste klänning jag sett!!! Hade jag en förmögenhet så skulle du fått sytt upp hela. Vad tar du för plagg vid beställning?

Retro Elephant sa...

Priset på uppsydda kläder varierar lite med modell och storlek. Det här tyget har minsann varit populärt och är nästan slut, men det räcker nog ännu till några mindre plagg :) Berätta vad du hade tänkt dig och storlek så kan jag ge ett prisförslag åt dig. Skicka till min mail retro.elephant@gmail.com.

. sa...

Jag älskar verkligen allt på din blogg - just tyget i den här klänningen behöver det verkligen inte vara. Men jag älskade modellen på klänning, med det lilla bandet. Du har en tröja (omlott?) upplagd den 14 mars som är gudomlig. Där älskar jag både tröjan samt tyget. Min dotter är en liten "rödtott" och klär ju fruktansvärt bra i grönt. Säg att jag skulle vilja ha en klänning som denna, i ett tyg liknande det i tröjan - strl 80. Vad tror du om pris?

rino sa...

kul, jag har samma tyg fast med grön ist för brun djungel (har hittills sytt dagiskassar av det) Visst är det härligt!