Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

14 mars 2008

Tyger i massor

Jag har samlat på mig en hel del tyger det senaste året. Det är så mycket roligare att sy när man har lite valmöjligheter men när jag ser på mina enorma högar av tyger så blir jag lite tveksam, kanske jag borde ta en paus med mitt tygköpande..
Det är så svårt att "hålla tassarna borta" när man ser ett tyg man gillar. Jag köper nästan alltid second hand tyger så det känns som om man inte har någon betänketid, nu eller aldrig, kan vara det enda exemplaret man hittar.
Nog om mina "bekymmer"! De två senaste veckorna har symaskinen gått glödhet här hemma. Det går snabbt när man väl sätter igång och vips, så har man sytt ihop ett antal klänningar och byxor. Några egna modeller har jag också lyckats skapa, bl.a. necessären. Jag lägger in lite bilder så får ni själva avgöra om resultatet blev bra.

1 kommentar:

Unknown sa...

If you find yourself making an attempt to identify a creator handbags, be certain to get a bed that moves by using almost everything in the replica handbags. Dark colored and also brown lightly baggage will be readily most effective, books might use them by using nearly anything originating from a business enterprise fit with, to the dior replica plus bluejeans. On top of that, you wish to be certain that you pay for your travelling bag that is definitely massive more than enough to slip every item in buying it you want of waking time. Compact baggage are actually used in day time dress yourself in, plus even if you will be the purchase of a creator handbags, you wish to be certain that them is wonderful for you actually your hermes replica. A the ebay affiliate network suppliers have got great purses and handbags so you might scan internet. Companies for instance swiss replica rolex Fiore plus Chanel will be displayed during quite a few virtual stores, and you could term a person's amount, which will essentially usually means you will be lower the probability that so that you can throw away money. To be able to get a few handbags at the moment, that you might need to consider a gucci replica vacation destination Handbagwholesalelist for your general creator handbags variety. Joyful browsing!