Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 mars 2008

En kort presentation

Sakta men säkert kommer jag att bygga upp min syblogg, med betoning på sakta. Jag har aldrig haft en blogg tidigare så vi får se hur det går. Åtminstone gör jag små framsteg hela tiden, kanske bloggen har potential att bli något.

Jag hoppas att många hittar hit, för utan besökare är det väl ingen vits att ha en blogg?

Välkomna!

2 kommentarer:

Madelene sa...

(för ett år sedan)
Tack för välkomnandet :0) Önskar dig lycka till med ditt bloggande i framtiden! Och pssst! Jag tror att det kommer att bli en succe med ditt bloggande *viskar*(idag)
Men så rätt man kan ha då :0)

Unknown sa...

It had become at the same time during this period the fact that chanel outlet set about placing specific to it personal reference phone numbers into the pieces it all purchased, ordinarily by just stamping a good four-digit passcode over the underside associated with a carry. In actual fact, countless coin enthusiasts won't allow allow a good chanel outlet developed a good joints provider utilizing Ed Jaeger (within the famed Jaeger-Le Coultre provider) to supply routines alone meant for chanel outlet. Thereby was initially any famed Western european see & clock provider launched, whilst chanel outlet went on to apply routines with many other terrific poppers. chanel outlet are found utilizing routines with Vacheron Constantin, Audemars-Piguet, Movado together with Le Coultre.