Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

14 mars 2008


4 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Åh, det där tyget är så fint! Min son har gardiner i sitt rum av samma, hittade det på loppis och blev så nostalgisk. Hade en sån kudde själv när jag var liten.

Retro Elephant sa...

Ja visst är det! Det var nog kärlek vid första ögonkastet =). Det är kul när man hittar tyger med det lilla extra.

oopsidaisy sa...

Hej! Så fina grejer! Har sett dina alster på tradera i några månaderns tid nu och tänker för mig själv att "hon kommer nog att gå långt"...
En fråga: har du några bilder på dina kläder där dom bärs av barn? Skulle vara kul att se hur dom ser ut "in action" om du förstår vad jag menar...lägg gärna upp några såna bilder på bloggen!Och för min egen del efterlyses mera pojkkläder...frottemjukisbyxorna är underbara!Lycka tillmed allt!

Retro Elephant sa...

Tack oopsidaisy för din kommentar, den värmde!
Jag nog funderat på att lägga upp lite bilder på kläderna "in action", så man kan säga att det är på gång. Har själv ingen jag prova dem på så jag får väl hitta några frivilliga modeller av den mindre sorten.
Har märkt att det blivit lite för många klänningar och inte så mycket unisex/pojkkläder så det skall jag också arbeta på. Jag har kvar ganska mycket av frottétyget, så det finns möjlighet ännu att beställa de gröna brallorna.

Mvh: Lina